tiistai 9. helmikuuta 2016

Vanhat Letit alta pois


Satuinpa olemaan juuri sopivasti koneen äärellä, kun Vimmalle tuli viime viikolla myyntiin lisää Letti-kangasta. Onnistuin tilaamaan musta-valkoista ja pinkki-puna-valkoista Lettiä. <3
Vanhasta Letistä olen joskus aiemmin tehnyt itselleni hihattoman tunikan. Sen seuraksi tein Lillestoffin farkkujerseystä leggarit. Nyt ajattelin, että raaskin tuhota vanhat letit alta pois, kun uusia on kerran tulossa. Päätin siis tehdä Pirpanalle "samistelusetin".Kysyin neidiltä etukäteen hyväksynnän. "Haluatko tästä tunikan ja tästä leggarit? Äidilläkin on samanlaiset." "Joo! Haluan!!" huokaisi tyttö ihastuksissaan.

Niinpä sitten yön tunteina toteutin idean. Aamulla neiti tykkäsikin vaatteistaan, ja oltiinpa ne päällä tyttöjen reissussa katsomassa Disney on Icekin. Sovituskuvaakin yritin saada, mutta ei.... Ei kuulkaa onnistu enää millään! Pirpana kuitenkin lupasi, että kun pinkit letit tulevat, saan ottaa niistä tehdystä mekosta (juu, siitä on tilattu mekko) sovituskuvan... JOS lupaan ommella sen HETI, kun se kangas tulee. Aika tiukkoja vaatimuksia alkaa olla.Tämän parempia kuvia ei nyt siis ole tarjota, mutta tunika oli oikein sopiva. Leggaritkin ovat hyvät, tosin tarkoituksella vähän liian pitkät. Niiden kanssa vain törmättiin maanantaiaamuna erääseen ongelmaan: Ne eivät ole pinkit, eivätkä lilat, eivätkä edes kiiltävät... Huoh...


Blogger on muuten ilmeisesti loukkaantunut pitkästä bloggaustauosta / blogin väliaikaisesta sulkemisesta. Postaukset eivät tunnu päivittyvän lukijoiden syötteeseen / sivupalkkeihin. Tosi harmi. Asetukset ovat kuitenkin ihan oikein julkisina jne.... Mistä lie ongelma sitten johtuukaan ja millähän se korjaantuisi...?2 kommenttia:

 1. Tyylikkään samistelusetinpä olet tehnyt Pirpanalle. Täällä vähän samaa kuvaushaluttomuutta liikenteessä etenkin Neidin kanssa. Pojat kyllä ovat mielellään kuvissa, mutta voi sitä pelleilyn määrää. :D Välillä tuntuu, että taidan siirtyä pelkästään kuvaamaan vaatteita tasolla, etten edes pyydä sovituskuvia.

  Nyt oli sinun blogisi liikkunut blogini sivupalkissa ylimmäiseksi. Jospa bloggeri olisi nyt huomannut, että blogisti on palannut juttunsa äärelle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Samaa pelkkää tasokuvaamista mäkin harkitsen...
   En tiedä auttoiko postauksen näkymistä se, että laitoin tekstin ajastuksella julkaisuun. Katsellaan. :)

   Poista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)